Konkurentom už nie je krajina, ale celý svet - Hinková-Dibarborová, Andrea
Krajiny, ktoré sa ešte stále snažia dostať z dôsledkov globálnej ekonomickej recesie, sa môžu zčasti premeniť na "mestá duchov", pretože viac ako štvrtina pracovníkov prejavila ochotu presťahovať sa kvôli lepšej práci do zahraničia.