Podnikový knowledge management - konkurenčná výhoda o inteligencii - Burger, Ivan
Pokračovanie článku o poznatkoch typu know-how. Definícia inteligencie z hľadiska potrieb podnikového manažmentu. Inteligencia v podnikovom manažmente poznatkov. Príklady.