Vývojové tendencie trhu rizikového kapitálu v strednej a východnej Európe - Fetisovová, Elena
Vývojové etapy trhu rizikového kapitálu v strednej a východnej Európe. Investori na trhu private equity strednej a východnej Európy. Private equity investície v strednej a východnej Európe. Formy dezinvestovania private equity v strednej a východnej Európe. Výhľady trhu private equity strednej a východnej Európy.