Multifunkčné poľnohospodárstvo ako nástroj ekologickej ochrany kultúrnej krajiny - Labuda, Martin
Poľnohospodárstvo plní rozmanité úlohy vo vidieckej, resp. kultúrnej krajine. Multifunkčnosť poľnohospodárstva - schéma. Pozitívne a negatívne externé efekty poľnohospodárskej produkcie.