Generovanie stochastických činností v intermodálnej doprave - Milata, Ivo
Doprava a jej význam pre rozvoj hospodárstva štátu. Charakterizovanie intermodálnej prepravy ako modernej dopravnej metódy. Stochastické metódy pre plánovanie činností zložitých systémov. Programovanie matematickej simulácie systémov intermodálnej dopravy. Matematické postupy a testy.