Aplikácia vybraných statických a dynamických metód v kapitálovom rozpočtovaní podniku - Markovič, Peter, 1974-
Kapitálové rozpočtovanie (capital budgeting) a alternatívne kapitálové plánovanie v domácej a zahraničnej literatúre. Hlavná činnosť kapitálového rozpočtovania.