Posúdenie rizika investičných projektov - Rybárová, Daniela, 1967-
Možnosti a obmedzenia vybraných metód posudzovania rizika a verifikácia hypotézy, že pre posudzovanie rizika projektu nie je postačujúce zohľadnenie rizika len pomocou, i keď vhodne zvolenej, sadzby diskontného faktora.