Vplyv a dôsledky hospodárskej krízy na ekonomické dimenzie chudoby v slovenskej spoločnosti - Seňová, Andrea
Charakteristika a dimenzie chudoby. Európa proti chudobe. Príčiny chudoby na Slovensku a chudobou ohrozené skupiny. Vplyv hospodárskej krízy na ekonomické dimenzie chudoby. Chudoba ako výzva pre slovenskú sociálnu politiku. Návrh stratégie a hlavných cieľov v oblasti boja proti chudobe.