Behaviorálna ekonómia - interakcia ekonómie a psychológie - Šinský, Michal
Behaviorálna ekonómia a behaviorizmus. Interakcie ekonómie a psychológie - dve školy behaviorálnej ekonómie. Definície behaviorálnej ekonómie.