[Podnikateľské rozhodovanie. Príklady] - Hudáková, Ivana, 1976-
Recenzia na vysokoškolský učebný text, ktorý je určený ako základná štúdijná literatúra na semináre z predmetu Podnikateľské rozhodovanie. Skriptá opisujú a poukazujú na súčasné vzdelávanie potreby v oblasti podnikateľského rozhodovania.