[Podnikateľské riziko] - Foltínová, Alžbeta
Recenzia na učebnicu, ktorá je rozdelená do deviatich na seba nadväzujúcich kapitol. Obsahom je prepojenie riadenia rizík so všetkými oblasťami podnikového riadenia, vymedzenie významu, postavenie a úlohy riadenia rizík v podniku.