Základné pojmy a právne predpisy používané pri riešení problematiky nebezpečných látok a ich prepravy - Coneva, Iveta
Problematika riešenia nebezpečných látok (NL) a ich cestnej prepravy. Prevencia a znižovanie miery rizika pri preprave NL na cestných komunikáciách. Prehľad odbornej terminológie a právne predpisy danej problematiky.