Aplikácia opčného modelu v rámci dlhodobého finančného rozhodovania podniku - Markovič, Peter, 1974-
Stanovenie ceny opcie štandardizovanými prístupmi. Východiská uplatnenia Blackovho-Scholesovho modelu pri oceňovaní finančných/reálnych opcií. Experimentálne uplatnenie modelu - finančné rozhodovanie o posúdení efektívnosti odloženia realizácie investičného projektu.