Aplikácia metódy Global Sourcing pri získaní pracovníkov - Kravčáková, Gabriela
Získavanie kvalitných ľudských zdrojov - jeden z cieľov organizácií. Získavanie pracovníkov. Základná charakteristika metódy Global Sourcing. Možnosti aplikácie metódy Global Sourcing pri získavaní pracovníkov.