Životní cyklus podniku a vliv na volbu finanční struktury - Konečný, Zdeněk
Finančná štruktúra podniku a faktory, ktoré ju ovplyvňujú. Kritériá pre posudzovanie finančnej štruktúry. Faktory ovplyvňujúce finančnú štruktúru. Definícia malého a stredného podniku. Určenie fáz životného cyklu podniku.