Evropský terorismus - Hon, Zdeněk
Globalizácia sveta a nebezpečenstvá, ktoré predstavujú vzájomné spory medzi prisťahovaleckými komunitami. Terorizmus v Európe. Trendy a útoky moderného terorizmu. Teroristické organizácie. Správy o terorizme.