Labor supply after transition: evidence from the Czech Republic - Bičáková, Alena
Trh práce v postkomunistických krajinách. Odhad mzdovej elasticity ponuky práce v Českej republike. Vplyv systému sociálneho zabezpečenia na ponuku práce. Ponuka práce vo vyspelých trhových a tranzitívnych ekonomikách.