Spoločenská zodpovednosť podnikov - atribút sociálne trhového hospodárstva - Sedlák, Mikuláš
Ekonomická spoločenská zodpovednosť podnikov. Právna zodpovednosť podnikov. Etická spoločenská zodpovednosť podnikov. Filantropická (altruistická) zodpovednosť podnikov.