Podnikový dizajn vo verejnej správe na príklade švajčiarskeho kantónu Luzern - Mišún, Juraj, 1978-
Teoretické vymedzenie pojmov. Podnikový dizajn, tvorba podnikového dizajnu, prvky podnikového dizajnu. Podnikový dizajn v praxi. Využívanie podnikového dizajnu verejnou správou. Podnikový dizajn kantónu a mesta Luzern.