Rusko, bin Ládin a Pakistan - Chelysheva, Oksana
Teroristické útoky v Rusku. Zabitie bin Ládina, likvidácia teroristov a súvislosť s bezpečnosťou v Rusku. Schválenie novely protiteroristického zákona ruským parlamentom. Komentáre k bin Ládinovej smrti na ruskom internete. Rokovania o bilaterálnych otázkach a medzinárodných vzťahoch medzi pakistanským prezidentom a ruským prezidentom. Bilaterálne dohody medzi Pakistanom a Ruskom.