Outsourcing logistiky: základom je dôvera partnerov - Brezovský, Jozef
Definícia outsourcingu logistiky. Základná podmienka pri outsourcingu - dôvera. Spolupráca obchodných partnerov a detailné zmapovanie všetkých procesov. Zameranie sa zákazníka na core business. Presunutie činností na externého partnera. Outsourcingové zmluvy. Po období mierneho útlmu prichádza zvýšený dopyt po externých službách.