Vybrané aspekty elektronického marketingu a analýza elektronickej marketingovej komunikacie v praxi - Šebová, Miriam
Nástroje a vybrané aspekty elektronického marketingu z dostupnej vedeckej a odbornej literatúry. Analýza marketingovej komunikácie reálnej firmy a vyhodnotenie účinkov jej marketingovej komunikácie.