Recenzia publikácie Lipková, Ľ a kol.: Medzinárodné hospodárske vzťahy - Tokárová, Mária
Recenzia publikácie Ľudmily Lipkovej a kolektívu: Medzinárodné hospodárske vzťahy. Ciele a základná charakteristika publikácie. Obsahové rozdelenie publikácie do jedenástich kapitol. Charakteristika kapitol. "Medzinárodné hospodárske vzťahy" sú vysokoškolskou učebnicou.