Kto je lepší: transakčný manažér alebo transformačný vodca? - Priečková, Katarína, 1983-
Vodcovstvo ako súčasť riadenia a vedenia ľudí. Transakčné a transformačné vedenie. Nástroje riadenia pri vedení ľudí. Rozdiel medzi transakčným manažérom a transformačnýcm vodcom.