Dvojnoje graždanstvo kak pravovaja problema - Mráz, Stanislav
Dvojité občianstvo ako právny problém. Práva a povinnosti, ktoré sú predpokladom pre štátne občianstvo. Štát ako garant práv. Platnosť zákona, ktorý reguluje získanie štátneho občianstva. Možnosť získania štátneho občianstva v niekoľkých štátoch.