Lokálny demografický vývoj na Slovensku: percepcia, spoločenské implikácie a interdisciplinárne výzvy - Bleha, Branislav
Demografický vývoj na Slovensku je pomerne detailne zmapovaný. Základné empirické zistenia z pohľadu štatistických dát. Ideový prístup a metodika kvalitatívneho prieskumu. Štruktúra dotazníka. Základné výsledky a snaha ich interpretácie. Výskumné, spoločenské a metavedecké implikácie.