Po sto dňoch postkoloniálnej vojny proti Líbyi - Škvrnda, František
Pokračovanie článku zo 14.7.2011. Nesúhlasné a nelichotivé pohľady na vojnu v Lýbii. Štvrtý mesiac ako v začarovanom kruhu. Snaha dostať sa k veľkému štátnemu majetku. "Vojensky exhibicionistické" predvádzanie sily.