Po sto dňoch postkoloniálnej vojny proti Líbyi - Škvrnda, František
Pád Kaddáfího režimu neodvratný. Líbya a veľkí hráči svetovej politiky. Všetko sa začne až po Kaddáfího konci. Nevyhnutné paradoxy vojny proti Líbyi.