Čo veštia jazdci Apokalypsy na začiatku 21. storočia? - Škvrnda, František
Keď sa rúcajú rozprávky a mýty. Na obzore nemožný koniec kapitalizmu? Fatálna kríza globalizovaného kapitalizmu. Kruté prebudenie z amerického sna. Čas búrkovej žatvy virtuálnych peňazí.