Ako zvýšiť cenu a ostať konkurencieschopný - Remeňová, Katarína, 1982-
Zvýšenie cien produktov a nástroje na riadenie tržieb. Rôzne ceny a rôzne cenové stratégie. Hodnota, ktorú si zákazník spojí s produktom. Príklady spoločností, ktoré zvýšili ceny svojich produktov o jedno percento.