Manažérske štýly a ich uplatňovanie pri riadení podniku - Badura, Peter, 1978-
Systém manažmentu a manažérske štýly podniku. Odporúčania pre manažment, vývojové tendencie. Problémové oblasti a spôsoby riešenia.