Aj s peniazmi treba vedieť nakladať - Marianyi, Peter
Pokračovanie článku o aktuálnych tipoch, ako ušetriť v samospráve. Obecné a mestské financie. Potenciál zvyšovania zdrojov príjmov a finančných tokov samospráv.