Modern information and communication technologies in business - Oláh, Ľuboš
Maloobchodná predajňa ako cieľ zákazníkových nákupov. Zavedenie vybraných informačných a komunikačných technológií do maloobchodu. Bezkontaktné kreditné karty, platby mobilom, digitálny podpis.