Na technike sa nešetrí - Hudec, Marián
Kvalitné technické vybavenia a stroje pre samosprávu. Poľnohospodárska, čistiaca a iná technika. Výhodné úvery pre samosprávy pri kupovaní komunálnej techniky. Ekologické riešenia.