Rozhodnutia o značke pri tvorbe portfólia domén v prostredí internetu - Miklošík, Andrej
Odlišné vnímanie značky v prostredí internetu ako v klasickom prostredí. Vzťah značky a domény. Stratégia tvorby viacerých samostatných značiek v prostredí internetu. Ako zvoliť obchodnú značku nového produktu alebo webovej stránky. Postupnosť krokov, ktorá vytvára proces rozhodnutia o značke a používaných doménach. Vyhodnotenie dostupnosti domén pre voľnú registráciu. Postupnosť krokov pri evaluácii jednotlivých domén. Základné vyhodnotenie získaných údajov a prijatie rozhodnutia o doméne.