Porovnanie infraštruktúrnych parametrov lôžkovej starostlivosti v krajinách V4 - Pažitný, Peter
Porovnanie infraštruktúrnych parametrov lôžkovej starostlivosti na Slovensku s ostatnými krajinami V4. Počet a hustota nemocníc. Počet a hustota lôžok. Obložnosť, počet hospitalizovaných a priemerná dĺžka hospitalizácie.