Národný program reforiem Slovenskej republiky 2011-2014 - Pažitný, Peter
Národný program reforiem v zdravotníctve rozdelený na tri časti. Charakteristika jednotlivých častí. Dostupnosť zdravotnej starostlivosti a informovanosť. Lieková politika. Poskytovatelia a trh s poistením. Záverečné zhodnotenie národného programu reforiem.