Ministerstvo financií predstavilo Program stability na roky 2011-2014 - Pažitný, Peter
Hlavné ciele programu stability. Vysporiadanie sa s návratnou finančnou výpomocou z roku 2009. Vysporiadanie sa s dlhom nemocníc za rok 2010. Pozícia zdravotníctva v programe strability 2011-2014. Čo v programe stability chýba.