VšZP v rokoch 2007 až 2010: kamuflovaný život nad pomery - Pažitný, Peter
Finančné problémy vo Všeobecnej zdravotnej poisťovni. Nereálne účtovanie a nekryté zvyšovanie platieb fakultným nemocniciam. Medziročný nárast platieb VšZP fakultným nemocniciam. VšZP je potrebné rozdeliť a sprivatizovať.