Porovnanie návrhov reformy odvodov Richarda Sulíka a Ľudovíta Ódora - Pažitný, Peter
Zhrnutie návrhov Richarda Sulíka a Ľudovíta Ódora. Porovanie hodnotového zázemia R. Sulíka a Ľ. Ódora. Porovnanie návrhov R. Sulíka a Ľ. Ódora v kontexte aktuálnej zdravotnej politiky.