Zhodnotenie kampaní zdravotných poisťovní v roku 2010 a faktory oživenia trhu zdravotného poistenia - Pažitný, Peter
Víťazom kampane o poistencov v roku 2010 sa stala jednoznačne ZP Union. Prehľad akceptovaných prichádzajúcich a odchádzajúcich poistencov v r. 2010. Podiely jednotlivých zdravotných poisťovní na trhu zdravotného poistenia v r. 2010. Počet prestupov medzi zdravotnými poisťovňami. Ako oživiť trh zdravotného poistenia.