Vyklikávanie v modernej ére PPC - Miklošík, Andrej
PPC - Pay per click - je metóda, ktorá sa teší momentálne veľkej popularite. PPC stále najpopulárnejšia metóda spoplatnenia inzercie vo vyhľadávačoch. Metódy, ako realizovať vyklikávanie. Ochrana poskytovateľov služby.