Štát nemá peniaze, investori sa nehlásia - Beer, Gabriel
Budúcnosť malých medzinárodných letísk na Slovensku je neistá. Nezaobídu sa bez dotácií zo štátneho rozpočtu. Regionálne letiská na Slovensku. Najlepšie je na tom Sliač.