Google bombing in Slovakia and Czech Republic - Miklošík, Andrej
Vyhľadávanie konkrétnej témy na stránkach Google na Slovensku a v Českej republike. Blog o marketingu motora. Práca so SEO (Search Engine Optimization). Iné nástroje na zlepšenie vyhľadávania v oblasti motorov.