Národ cenových poľovníkov - Czwitkovics, Tomáš
Kto je slovenský spotrebiteľ. Pre Slovákov je cena pri nákupoch stále jedným z najdôležitejších kritérií. Slovenský spotrebiteľ však už hľadá viac ako iba cenovú akciu základných potravín.