Smutno už osem mesiacov - Makarová, Xénia
Podielovým fondom, najmä peňažným, sa globálne nedarí od začiatku roka. Rozdelenie peňazí vo fondoch vo svete. Rozdelenie podľa typu investície. Amerike sa darilo najviac.