Výhody a riziká tímovej práce - Rolková, Monika
Pracovná skupina, skupinové normy, skupinový výkon, negatívne javy v skupine. Rozdiely medzi tímom a pracovnou skupinou. Prierezové, medzinárodné, virtuálne tímy. Efektívny tím.