Je elektronické bankovníctvo bezpečné? - Hrašková, Dagmar
Formy e-bankovníctva - phone banking, SMS banking, WAP banking, home banking, mail banking, internet banking. Možnosti zneužitia e-bankovníctva - phishing, vishing. Minimalizácia rizík zneužitia bankovníctva.