Riadenie ľudských zdrojov v kontexte kvality - Farkašová, Viera
Komplexné riadenie kvality (TQM). Predpoklady dosiahnutia komplexného riadenia kvality. Požiadavky na pracovníkov oddelenia ľudských zdrojov. Funkcie riadenia ľudských zdrojov.