Ako odlíšiť znalosti od informácií - Miklošík, Andrej
Manažovať znalosti je omnoho náročnejší proces, ktorý si vyžaduje viac zdrojov, angažovanosti aj know-how ako skladovanie a distribúcia informácií. Tento proces si vyžaduje poznať špecifiká získavania jednotlivých kategórií znalostí a ďalšiu prácu s nimi. Získanie tacitnej informácie si vyžaduje zadefinovať: spôsoby záznamu pre rôzne skupiny nositeľov tacitnej informácie, preferované systémy konverzie, zapojenie ďalších nositeľov do systému reťazenia znalostí a ich spájania a pod.